Over Ushi

De werkplaats van Ushi

Ushi maakt alles zelf

Ushi Kussens is een eenvrouwsbedrijf dat al sinds 1998 bestaat. Met enthousiasme en aandacht maakt Ushi mooie en kwalitatief hoogwaardige meditatiekussens en matten. Als je een mail stuurt of opbelt heb je meteen contact met degene die de kussens maakt. Zij kan je vragen over de kussens beantwoorden en kan vervolgens maken wat je zoekt. Persoonlijker kan haast niet.

Duurzaamheid

Ushi (in het dagelijks leven luisterend naar de naam Sandra) heeft een voorkeur voor duurzaamheid. Ze gaat daar op een pragmatische manier mee om. Daarom probeert ze zoveel mogelijk te recyclen. Ook werkt ze graag met hergebruikte of hernieuwbare materialen en wordt er zo min mogelijk materiaal verspild.

Daarom worden de kussens verstuurd in gebruikte dozen. De worden facturen het liefst elektronisch verstuurd. En de kussens worden gevuld met biologische boekweitkaf en de matten naar keus met biologische katoen of Nederlandse scheerwol. Voor de hoezen is er naast de reguliere stoffen ook EKOcanvas beschikbaar (zwart en ongebleekt). De meditatiebankjes worden gemaakt van hergebruikt hout en resthout aangevuld met fsc-hout.

En de website wordt groen gehost. In dit geval wil dat zeggen dat de host van de website gebruik maakt van groene energie. Hier kun je er meer over te weten komen.

De werkplaats van Ushi
De werkplaats van Ushi

Telkens weer wat nieuws

Ushi houdt ook van mooie producten. De kussens en matten worden van verschillende materialen gemaakt, omdat ze vele doelen dienen. De kussens zien er mooi uit en voelen prettig aan. Als je iets mist in het assortiment dan kun je met Ushi overleggen of het toch voor je gemaakt kan worden.

Ushi blijft zich ook inspannen om mooie en kwalitatief hoogwaardige kussens en matten te maken. Zo wordt er ook regelmatig een nieuw product aan het assortiment toegevoegd, of wordt de manier van werken aangepast als dat een beter resultaat geeft.

ushi-dozen-lapjes
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00